Special

2018-12-03, 13:05:29

Laurenţiu Avram: „Am profitat de faptul că ceilalţi adversari nu aveau informaţii despre mine”

Slătineanul Laurenţiu Avram, proaspătul câştigător al IPC Poker Tour Bucureşti, spune că pokerul este o pasiune descoperită cu ani în urmă, iar premiul obţinut duminică este o mândrie, având în vedere că adversarii au fost unii de top.

Laurenţiu Avram joacă poker on-line încă de acum mai bine de şapte ani. Pentru că este un om perseverent, câştigurile nu l-au ocolit, dar niciodată nu s-au ridicat la valoarea premiului de duminică, adică peste 60.000 de euro.

„Cel mai mare premiu câştigat on-line a fost de 12.000 de dolari. Am fost de multe ori aproape de premiul cel mare, am ratat multe mese finale”, spune Laurenţiu Avram.

Despre IPC Poker Tour Bucureşti, slătinenul spune că a plecat focusat pe primul loc.

„Am pornit cu gândul să câştig, 5.000 de euro, cât primeşte locul 9, mai văzusem. Când am rămas ultimii patru, pentru mine nu a mai fost presiune. Am profitat de faptul că ceilalţi adversari de la masă nu aveau informaţii despre mine. Cel cu care am rămas 1 la 1 a profitat de experienţa avută şi a refuzat un deal, ceea ce nu prea se face. Când eram în 3, a acceptat înţelegerea, dar cel care a ieşit al treilea a refuzat. A fost foarte sigur pe reuşita lui şi l-am surprins”
, a declarat Laurenţiu Avram.

Laurenţiu Avram spune că o parte din premiul câştigat o va reinvesti în poker.

„Pokerul este o latură pe care am vrut să o dezvolt. Sunt foarte mândru de această performanţă, mai ales că aproape toţi contracandidaţii sunt jucători profesionişti, din asta trăiesc”,
a mai spus Laurenţiu.

Următorul turneu la care va participa este Unibet Open Sinaia, organizat tot de PokerFest, în luna februarie.

 

Comentarii

Redacţia

2018-12-03 13:05:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...