Naţional

2019-11-03, 13:23:11

Le-a incendiat vecinilor o maşină şi mai multe bunuri

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Rojişte, judeţul Dolj, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv după ce a incendiat un autoturism şi alte bunuri din curţile a trei consăteni, cu care avea un conflict anterior.


Iniţial, bărbatul a incendiat un autoturism parcat în curtea unei case dar şi o uşă de acces în imobil.

"Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au mai identificat alte două cazuri asemănătoare, la locuinţele altor 2 persoane din aceeaşi localitate, în aceeaşi noapte, fiind incendiate două glugi de coceni, respectiv două pilote, care erau întinse la uscat. Prejudiciul total cauzat de distrugerile provocate prin incendiere a fost estimat la suma de 2.600 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii spun că, pe fondul unor conflicte anterioare, bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi pătruns în curţile locuinţelor celor trei consăteni şi ar fi stropit cu motorină bunurile pe care apoi le-ar fi incendiat.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut pentru 24 de ore bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere prin incendiere.

Ulterior, în cursul zilei de ieri, instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cel în cauză afându-se în prezent în arestul IPJ Dolj.

Comentarii

Redacţia

2019-11-03 13:23:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...