Agricultură

2018-06-28, 16:38:45

Legume şi fructe gratuite, o dată pe săptămână, pentru pensionari

Legumicultorii din cooperativele înfiinţate de la începutul anului vin cu un proiect social pentru pensionarii olteni. În fiecare zi de luni, pensionarii vor putea cumpăra produse cu o reducere de 10% şi vor participa la o tombolă prin care vor primi câteva kilograme de legume şi fructe gratuit.

Pensionarii care vor cumpăra legume şi fructe din sectorul producătorilor din Piaţa Zahana şi din Piaţa Steaua vor primi o reducere de 10 la sută în fiecare zi de luni. Tot ce trebuie să facă este să prezinte un talon de pensie. Mai mult, indiferent de cantitatea de produse cumpărată, fiecare va primi un talon pe care îşi vor trece numele şi numărul de telefon. Săptămânal, se va organiza o tombolă, iar 10-15 persoane vor primi câte un pachet cu legume şi fructe gratuit.

„Cert este că în fiecare zi de luni pensionarii vor putea cumpăra legume şi fructe din sectorul producătorilor din pieţele Zahana şi Steaua. Sâmbăta sau duminica, încă nu am stabilit exact ziua, vom organiza o tombolă, iar 10-15 pensionari vor primi cateva kilograme de produse gratuit. Această acţiune va începe de luni, 2 iulie”, a declarat Florin Ciobanu, consilierul ministrului Agriculturii.

Prezent la Slatina, sâmbăta trecută, ministrul Daea a aflat despre ideea producătorilor olteni.

„Domnul ministru mi-a spus că dacă ideea noastră va funcţiona, are de gând să o extindă în toate zonele ţării, prin toate organizaţiile pe care noi le avem şi în toate pieţele, pentru că i-a plăcut foarte mult”,
a mai spus Ciobanu.

Comentarii

Redacţia

2018-06-28 16:38:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...