Sport

2019-09-11, 11:32:26

Liga Elitelor Under 15, faza judeţeană, începe în weekend. Şapte echipe de copii născuţi 2005 se aliniază la startul ediţiei 2019-2020

Şapte echipe din judeţul Olt s-au înscris în competiţia lansată sezonul trecut, Liga Elitelor Under 15. CSM Slatina, LPS Slatina, CSS Slatina, CSO Petrolul Potcoava, CSS Corabia, CSS Caracal şi ACS Academica Balş sunt echipele ce vor lupta pentru titlul de campioană judeţeană. Cele şapte echipe au fost împărţite în două grupe, urmând ca echipele aflate pe primul loc în serie, după disputarea meciurilor tur-retur, să dispute finala Ligii Elitelor Under 15, programată pe 15 octombrie, pe terenul sintetic de pe „1 Mai”.

Jocurile se dispută în sistem grupe (fiecare cu fiecare), tur - retur, sâmbăta. Grupa A va evolua de la ora 9.00, iar grupa B de la ora 10.00. Se vor disputa două reprize a cate 35 de minute, cu o pauză de 15 minute, 11 contra 11, pe teren de dimensiuni normale. Se pot efectua cel mult şapte schimbări, cu precizarea că în repriza a doua se pot face schimbările numai în cel mult trei opriri ale jocului. 

Câştigătoarele celor două grupe vor disputa finala marţi, 15 octombrie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.   
                   
Grupa A:                       
1. CSM Slatina     - teren Sintetic 1 Mai Slatina                       
2. LPS Slatina      - teren Sintetic 1 Mai Slatina                       
3. CSS Slatina      - teren Sintetic 1 Mai Slatina                       
4. CSO Petrolul Potcoava      - teren Potcoava                       
                       
Grupa B:                       
1. CSS Corabia      - teren Ion Oblemenco Corabia                       
2. CSS Caracal      - teren Parc Caracal                       
3. ACS Academica Balş    - teren Parc Bals                       

Comentarii

Redacţia

2019-09-11 11:32:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...