Sport

2020-09-15, 10:57:00

Liga Naţională începe pe 7 octombrie. FRH a programat trei turnee, pentru disputarea primelor şase etape

Consiliul de Administrație al Federaţie Române de Handbal a votat, luni, ca startul Ligii Naţionale să fie dat pe 7 octombrie, în cadrul unui turneu, locația urmând să fie stabilită în următoarele zile. De altfel, până la finalul anului au fost programate doar primele şase etape, care se vor disputa în cadrul a trei turnee.

Federaţia Română de handbal a stabilit trei turnee pentru disputarea primelor şase etape din cadrul actualului sezon al Ligii Naţionale. Astfel, prima etapă se va disputa în cadrul unui turneu programat pe 7-8 octombrie, etapele a doua, a treia, a patra şi a cincea vor avea loc tot în cadrul unui turneu programat în perioada 29 octombrie-3 noiembrie, în timp ce etapa a şasea, care se va desfăşura tot în sistem turneu, este programată pe 18-19 noimbrie.

Potrivit prosport.ro, Federația Română de Handbal a făcut o adresă către MTS astfel încât întrecerile interne să se desfășoare după sistemul clasic, cu etape pe teren propriu și în deplasare, așa cum se joacă, de fapt, în toate campionatele importante în acest moment. Deocamdată, nu a venit însă niciun răspuns în acest sens. În schimb, MTS a confirmat verbal că sezonul poate începe sub forma desfășurării unor turnee. Bineînțeles, cu respectarea unui regim de cantonament / izolare de 14 zile înainte plus două testări pentru Covid-19.

Prin urmare, primele şase etape ale Ligii Naţionale se vor desfăşura în cadrul unor turnee, cu respectarea unui regim de izolare de 14 zile înaintea susţinerii meciurilor. CSM Slatina va evolua, în cadrul primului turneu, contra celor de la Rapid Bucureşti. Comentarii

Redacţia

2020-09-15 10:57:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...