Sport

2019-09-19, 15:25:59

Liga Naţională se întrerupe după meciurile din weekend. Competiţia se reia pe 5 octombrie, atunci când CSM Slatina se va deplasa la Cluj

După meciul cu Măgura Cisnădie, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00, în sala LPS, echipa de handbal CSM Slatina va avea la dispoziţie două săptămâni pentru a pregăti jocul din deplasare cu U. Cluj. Asta pentru că Liga Naţională se va întrerupe ca urmare a meciurilor selecţionatei tricolore, din cadrul calificării la Campionatul European. Pauza este binevenită pentru slătinence, mai ales că până atunci sunt şanse mari ca interul stânga Clara Vădineanu să revină pe teren.

Liga Naţională se întrerupe după meciurile din acest weekend, ca urmare a acţiunii selecţionatei tricolore pregătite de Thomas Ryde. Cele două săptămâni de pauză sunt binevenite pentru echipa slătineană, care ar putea-o recupera pe Clara Vădineanu, aflată în continuare în perioada de refacere, ca urmare a accidentării din această vară.

Astfel, după meciul cu Măgura Cisnădie, CSM Slatina va susţine următorul joc pe data de 5 octombrie, în deplasare, cu U. Cluj, formaţie care luptă pentru evitarea retrogradării. Prin urmare, meciul va fi extrem de important pentru gruparea slătineană, care are obiectiv, şi în actualul sezon, menţinerea pe prima scenă a handbalului.


Comentarii

Redacţia

2019-09-19 15:25:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...