Comentariul Gazetei

2020-01-13, 15:08:30

Like-uri pe Facebook, dar putrezea în casă

Ne-am transformat teribil, ca societate, ca specie, ca mod de a comunica. Suntem prinşi într-o lume virtuală, deşi nu prea ne dăm seama. Ne mai trezim din visare, doar când mai aflăm câte o bombă. Ne şocăm acum cu toţii cum Cristina Ţopescu a murit singură, în casa sa. Trupul său este într-o stare avansată de putrefacţie. Mă şi gândesc cum fosta prezentatoare zăcea fără suflare în pat, iar like-urile îi curgeau pe Facebook, unde avea peste 16.000 de urmăritori. 

A murit chiar în preajma Anului Nou, nimeni nu a observat nimic în neregulă, noi toţi fiind prinşi cu sacoşele pline, cu pregătirile pentru faimoasa masă, cu plimbările prin mall-uri sau cu postările pe reţelele de socializare. Dar prezentatoarea aceasta oare nu era şi ea aşteptată într-un grup de prieteni, la o masă undeva?!

Nedrept pentru un asemenea om. Poate aşa se sting oamenii mari, dar simpli!

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 15:08:30

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...