Eveniment

2021-04-06, 11:28:02

Limită de viteză majorată pe DN 65, în zona Pădurii Sarului

Limita de viteza a fost majorată de la 50 la 70 kilometri pe oră, pe drumul naţional DN 65, pe platoul de la Pădurea Sarului.


Potrivit IPJ Olt, schimbarea a intrsat în vigoare începând de luni, 5 aprilie. Este vorba doar de acest sector de drum in aliniament de aproximativ 1 kilometru, restul restrictiei ramânând identică, şi anume 50 kilometri pe oră.

„Atragem atenția că în conformitate cu legislația privind circulația pe drumurile publice, conducătorul de vehicul este obligat să circule cu  viteză care să nu depășească 30 km/h în localități sau 50 km/h în afara localităților, în curbe deosebit de periculoase semnalizate ca atare sau în care vizibilitatea este mai mică de 50 metri. De asemenea, conducătorii auto care au mai puţin de un an de practică, au obligația să circule cu o viteză redusă cu 20 km/ h față de viteza maximă admisă în afara localităţilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.


Comentarii

Redacţia

2021-04-06 11:28:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...