Social

2019-10-01, 11:38:58

Locuri de muncă, în Olanda, la cules conopidă şi broccoli. Nu este obligatorie limba străină

O companie olandeză caută printre olteni culegatori de conopidă şi broccoli. Ora este plătită cu aproape 10 euro, iar contractul de muncă este pe o perioadă determinată, trei luni. Angajatorul nu solicită cunoştinţe de limbă străină, însă engleza poate reprezenta un avantaj.

Compania cultivă conopidă, broccoli, varză roşie şi albă pe o suprafaţă de 65 de hectare. Se lucrează la recoltarea de conopidă şi broccoli, în echipe de opt persoane. Se munceşte 40-50 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile, de la ora 7.00 la 17.00. Sâmbăta, programul se termină mai devreme, iar duminica nu se lucrează. În timpul pauzelor, angajaţii stau într-un spaţiu acoperit.

Se caută persoane motivate să presteze o muncă bună, dispuse să înveţe. Experienţa în domeniu constituie un avantaj, dar nu este necesară. Se cere, de asemenea, disponibilitatea de a lucra în câmp şi în condiţii de vreme nefavorabilă.

Angajatorul oferă echipament de lucru, haine de ploaie şi cizme. Cazarea este contra cost, 135 de euro pe lună, şi include toate costurile: electricitate, gaz, apă, wifi. Apartamentele sunt la un kilometru distanţă de locul de muncă. Acestea sunt moderne, construite în 2018, mobilate pentru două persoane.

Oferta de lucru este valabilă până pe data de 31 octombrie, iar contractul se încheie pe trei luni. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt.Comentarii

Redacţia

2019-10-01 11:38:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...