Social

2019-05-08, 14:46:09

Locuri de muncă la cules căpşune în Olanda. Contract pe două luni, ora plătită cu 9,82 euro

O nouă ofertă pentru munca sezonieră în străinătate. Olanda caută culegători căpşune, pentru o perioadă de două luni. Ora este plătită cu 9,82 de euro, iar angajatorul oferă locuinţă, cu toate utilităţile, contra cost.

Se lucrează într-o echipă mică, formată din persoane din diferite ţări, iar produsele de calitate sunt exportate în întreaga Europă. Munca implică întreg procesul de creştere a căpşunelor, care include udarea, curăţarea şi culegerea căpşunelor.

Munca se desfăşoară în câmp, aproximativ 40-50 de ore pe săptămână, repartizate pe parcursul a şase zile. În funcţie de vreme se poate lucra şi duminica.

Contractul se încheie în luna iulie, iar angajatorul oferă cazare contra sumei de 70 de euro pe săptămână. Se solicită experienţă în domeniul agricol. Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru mai multe detalii legate de locurile de muncă la cules căpşune în Olanda.Comentarii

Redacţia

2019-05-08 14:46:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...