Social

2019-03-06, 15:57:21

Locuri de muncă la plivit şi cules căpşune, în Olanda

Oferte peste oferte în străinătate, pentru campania agricolă 2019. Olanda caută lucrători pentru plivitul şi culesul căpşunelor. Durata contractului este 15 mai - 15 septembrie. Ora este plătită cu 9,82 euro, iar cazarea este contracost.

Activitatea se desfăşoară în câmp. Se lucrează 36-48 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile. În funcţie de condiţiile meteo, se poate lucra şi duminica. Candidaţii trebuie să fie motivaţi şi pozitivi pentru a desfăşura o muncă de bună calitate. Din cauza poziţiei în care se culeg fructele, lucrătorii trebuie să aibă o condiţie fizică bună. Nu se solicită experienţă, în schimb lucrătorii trebuie să aibă cunoştinţe minime de engleză.

Se pune la dispoziţie cazare în cadrul companiei, camere cu două paturi complet mobilate. Bucătăria, băile, toaltele se folosesc la comun cu ceilalţi lucrători. Costul este de 60 de euro pe săptămână. Asigurarea de sănătate, de 24,15 euro pe săptămână, este plătită de angajator.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt pentru detalii legate de obţinerea unui astfel de loc de muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-03-06 15:57:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...