Sport

2019-05-24, 10:06:02

Lorena Ostase, cea mai bună handbalistă din ţară pe postul de pivot

Handbalista echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a fost declarată cel mai bun pivot din Liga Naţională. Componentă a lotului naţional de senioare, Lorena Ostase a fost premiată în cadrul Galei Premiilor Handbalului Românesc.

Cea mai valoroasă jucătoare a echipei de handbal CSM Slatina, Lorena Ostase, a fost desemnată cel mai bun pivot din ţară. Tânăra handbalistă a fost premiată în cadrul Galei Handbalului Românesc.  Pivotul convocat la naţională pentru „Trofeul Carpaţi”, Lorena Ostase, a fost votată cea mai bună din ţară pe acest post de către antrenorii din Liga Florilor.

Lorena Ostase este o jucătoare formată de Victorina Bora la Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, aceasta fiind campioană mondială la nivel de junioare.

Handbalista grupării slătinene este o jucătoare completă, având în vedere faptul că poate evolua la fel de bine atât în ofensivă, cât şi în defensivă, în zona centrală. 

Comentarii

Redacţia

2019-05-24 10:06:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...