Sport

2019-09-16, 16:33:29

Lorena Ostase, convocată la naţională pentru meciurile cu Ucraina şi Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020

Echipa naţională de handbal feminin se va reuni, săptămâna viitoare, în vederea disputării a două meciuri din cadrul campaniei de calificare la EURO 2020. Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a fost convocată de către selecţionerul Thomas Ryde pentru cele două partide, cu Ucraina şi Insulele Feroe.

Pivotul echipei de handbal CSM Slatina, Lorena Ostase, face parte din lotul convocat de selecţionerul Thomas Ryde pentru meciurile cu Ucraina şi Insulele Feroe, din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European care va avea loc în 2020.

Meciul cu Ucraina va avea loc pe data de 25 septembrie, la Braşov, în timp ce partida cu Insulele Feroe se va disputa pe 29 septembrie, în deplasare.

Lorena Ostase a participat, la începutul lunii septembrie, şi la acţiunea de pregătire a celor două meciuri, ce s-a desfăşurat la Bucureşti.

Comentarii

Redacţia

2019-09-16 16:33:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...