Sport

2019-05-16, 10:15:41

Lorena Ostase, convocată la naţională pentru „Trofeul Carpaţi” de noul selecţioner Tomas Ryde

Pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, face parte din lotul A al României, convocat pentru „Trofeul Carpaţi”. Naţionala se va reuni pe data de 24 mai, la Brăila, în vederea pregătirii acestui turneu, ce se va desfăşura în perioada 31 mai - 2 iunie. Naţionala va lua startul turneului alături de Angola, Japonia şi România B.

Cea mai valoroasă jucătoare a echipei CSM Slatina, pivotul Lorena Ostase, a fost convocată la naţională de către noul selecţioner Tomas Ryde. Handbalista grupării slătinene face parte din lotul A al României, care va participa la „Trofeul Carpaţi”, alături de Angola, Japonia şi România B.

Lorena Ostase este prezentă constant la naţională, ultima prezenţă în tricoul selecţionatei tricolore fiind cea de la Turneul Golden League, când pivotul grupării slătinene a avut o evoluţie bună.

Pe postul de pivot, din lotul A al României, mai fac parte Crina Pintea şi Raluca Băcăoanu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-16 10:15:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...