Sport

2021-04-05, 13:51:29

Lorena Ostase, în lotul pentru dubla cu Macedonia de Nord, din cadrul barajului de calificare la Campionatul Mondial

Selecţionerul naţionalei feminine de handbal, Adrian Vasile, a anunțat lotul României pentru dubla cu Macedonia de Nord, în barajul de calificare la Campionatul Mondial din decembrie 2021. Din lotul tricolorelor face parte şi pivotul echipei CSM Slatina, Lorena Ostase.

Selecţionata tricoloră se va reuni pe data de 12 aprilie la  Bucureşti, pentru pregătirea dublei cu Macedonia de Nord, din cadrul barajului de calificare la Campionatul Mondial din decembrie 2021. Partida tur este programată pe 17 aprilie, în București, iar returul, pe 21 aprilie, la Skopje. 

Din lotul selecţionatei tricolore face parte şi pivotul echipei de handbal CSM Slatina, Lorena Ostase, jucătoare care a participat şi la campania de calificare la Jocurile Olimpice. 

Echipa României:

Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yuliya Dumanska (Podravka), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea)

Extreme stânga: Cristina Florică (SCM Rm. Vâlcea), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM București), Gabriela Perianu (CSM București), Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare), Bianca Tiron (Dunărea Brăila), Bianca Bazaliu (CSM București)

Centri: Eliza Buceschi (Rapid), Cristina Laslo (Minaur Baia Mare), Andreea Popa (Minaur Baia Mare), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița)

Interi dreapta: Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea)

Extreme dreapta: Laura Moisă (CSM București), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare)

Pivoți: Lorena Ostase (CSM Slatina), Crina Pintea (CSM București), Alexandra Subțirică-Iovănescu (Gloria Buzău).


Comentarii

Redacţia

2021-04-05 13:51:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...