Sport

2019-05-31, 12:41:54

Lorena Ostase, nominalizată de Handball Planet printre cele mai bune tinere jucătoare din Europa

Desemnată cel mai bun pivot din ţară, handbalista echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, a fost nominalizată în ancheta celor de la Handball Planet privind cele mai bune tinere jucătoare din Europa. De asemenea, Raluca Kelemen, portarul Zalăului, formată la CSS Caracal, se mai regăseşte pe lista influentului portal Handball Planet.

Cea mai valoroasă jucătoare a echipei CSM Slatina, Lorena Ostase, desemnată în cadrul Galei Premiilor Handbalului Românesc cel mai bun pivot din ţară, se regăseşte în ancheta portalului Handball Planet privind cele mai bune tinere jucătoare din Europa. De asemenea, portarul Raluca Kelemen, jucătoare formată la CSS Caracal, se află printre nominalizate.

Lorena Ostase participă, în aceste zile, la „Trofeul Carpaţi”, ce se desfăşoară la Brăila, urmând ca pe data de 3 iunie să ajungă în Slatina, pentru a face deplasarea la barajul de la Cisnădie.

CSM Slatina va susţine, în perioada 5-9 iunie, meciurile decisive pentru menţinerea în Liga Naţională.

U. Cluj, CSM Slatina, Dacia Mioveni şi SCM Târgu Mureş sunt formaţiile angrenate la barajul de promovare/ retrogradare, primele două clasate urmând să evolueze în stagiunea viitoare pe prima scenă a handbalului.

Comentarii

Redacţia

2019-05-31 12:41:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...