FC OLT Slatina

2014-10-20, 19:21:10

LPF 2 va organiza licitaţia privind cedarea drepturilor TV

Reprezentanţii cluburilor din eşalonul secund se vor întâlni, pe 29 octombrie, la sediul FRF pentru a organiza licitaţia privind vânzarea drepturilor TV.

Vicepreşedinte al LPF 2, Ionuţ Ivan, a declarat că vor fi, de asemenea, dezbătute o serie de alte probleme de la nivelul eşalonului inferior.

 

În data de 29 octombrie, cu începere de la ora 12.00, la sediul FRF, va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii tuturor cluburilor din Liga a II-a. Dorim să organizăm licitaţia pentru vânzarea drepturilor TV. La întâlnire vor fi invitaţi secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, precum şi un reprezentant al Ministerului Tineretului şi Sportului pentru a găsi soluţii în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină cluburile de fotbal”, a declarat vicepreşedintele LPF 2, Ionuţ Ivan.

Comentarii

Redacţia

2014-10-20 19:21:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...