Sport

2017-10-12, 15:41:05

LPS Slatina Under 19, confruntare cu CSS Craiova pe sinteticul de pe „1 Mai”

După ratarea calificării în Liga Elitelor, LPS Slatina a fost distribuită în seria a VI-a a Campionatului Naţional Under 19, alături de Romgaz Craiova, CSU Craiova, CS Mihăescu Drăgăşani, Pandurii Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CSS Slatina, CSJ Ştiinţa Craiova şi CSS Craiova. Gruparea pregătită de Cristian Stănculeţu va debuta, sâmbătă, pe teren propriu cu CSS Craiova.

LPS Slatina Under 19 va primi, sâmbătă,  vizita celor de la CSS Craiova, în cadrul unei întâlniri în care gruparea aflată sub comanda lui Cristian Stănculeţu are prima şansă la victorie.

Slătinenii sperau să evolueze în elita fotbalului românesc la această categorie de vârstă, însă SCM Râmnicu Vâlcea s-a dovedit a fi echipa mai valoroasă. În aceste condiţii, LPS Slatina va evolua în Campionatul Naţional Under 19, fiind distribuită în seria a VI-a, alături de cealaltă echipă din judeţul Olt, CSS Slatina.

LPS Slatina-CSS Craiova se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2017-10-12 15:41:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...