Comunitate

2019-06-12, 14:44:34

Lucrări la conducta de sub Podul Olt pentru limitarea pierderilor de apă din reţea

O serie de lucrări la conducta de oțel amplasată pe partea stângă a Podului Olt, pe sensul de intrare în municipiul Slatina, sunt executate de angajaţii Companiei de Apă Olt.

Potrivit unui comunicat remis de CAO, se efectuează lucrări în trei zone de avarie pentru remedierea pierderilor de apă.

Traficul pietonal este restricționat, momentan, după ce au fost demontate câteva bucăți din tablă pentru ca echipa de interventie să aibă acces la conducta.

„Compania de Apă Olt a semnalizat lucrarea la capetele de acces în zona pietonala, iar la finalul zilei, zona va fi readusa la starea inițială. Lucrările nu afectează traficul rutier și nu se intervine asupra structurii podului. Totodată, se va realiza și punerea sub presiune a celeilalte conducte, aflată în conservare, de pe partea dreaptă a podului”, precizează reprezentanţii CAO.

Comentarii

Redacţia

2019-06-12 14:44:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...