Actualitate

2019-07-11, 13:58:19

Lucrările la restaurantul McDonald’s, în linie dreaptă. Din toamnă, slătinenii vor putea savura cunoscuţii hamburgeri

Demarate la începutul lunii mai, lucrările la restaurantul McDonald’s, amplasat în incinta noul parc al Slatinei, pe locul fostei unităţi militare, sunt în linie dreaptă. În această toamnă, slătinenii se vor putea bucura de produsele specifice preparate de cunoscuta companie.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat asigurări că restaurantul va fi deschis în această toamnă.

„Cei de la McDonald’s ne-au dat acest deadline, la sfârşitul lunii august construcţia va fi gata. Eu spun că la începutul lunii septembrie, cel târziu, vom inaugura şi restaurantul. În această toamna, slătinenii se vor plimba prin noul parc şi, de ce nu, îşi vor pot lua câte un hamburger”,
a spus Emil Moţ.

Restaurantul va avea o suprafață de 400 de metri pătrați, o terasă în aer liber, McDrive, un spațiu de joacă exterior și o parcare.

3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată de această firmă de la primărie, pe o perioadă de 49 de ani. Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă.

Societatea a recrutat o parte din personalul de care va avea nevoie, viitorii angajați fiind în această perioadă la cursuri de formare.

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 13:58:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...