Comentariul Gazetei

2020-02-12, 11:21:13

Măcar o dată pe an să ne facem un set de analize...

Diagnosticat tardiv, cancerul curmă milioane de vieţi. Doar în ultimele săptămâni, în spaţiul public din Slatina a circulat vestea morţii a două tinere, una de doar 26 de ani, iar cealaltă de 33 de ani. Mult prea tinere pentru a părăsi această lume, lăsând în urmă o durere greu de suportat pentru părinţi, copii, prieteni.

O altă tânără, Corina, mamă a unui băieţel de un an şi opt luni, luptă din răsputeri pentru a se salva. Slătinenii nu au rămas indiferenţi la drama prin care trece şi continuă să doneze pentru ca tânăra mămică să ajungă la o clinică specializată din Turcia, cu speranţa vindecării.

Incidenţa cancerului a crescut foarte mult în ultimul timp, iar persoane din ce în ce mai tinere sunt lovite de crunta maladie. Este trist, este nedrept, dar sunt multe astfel de tragedii.

Ceea ce se întâmplă ar trebuie să ne determine să fim mai atenţi în privinţa sănătăţii. Să mergem la medic, să ne facem măcar o dată pe an un set complet de analize, să cerem, dacă este nevoie, nu una, ci mai multe păreri medicale, pentru că, descoperite la timp, multe tipuri de cancer pot fi tratate.

Comentarii

Redacţia

2020-02-12 11:21:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...