Sport

2018-01-18, 11:52:54

Măgura Cisnădie, însoţită de galerie la Slatina

CS Măgura Cisnădie, formaţie aflată pe locul patru în clasamentul Ligii Naţionale, este adversara grupării CSM Slatina în ultimul meci din turul actualului sezon. Gruparea pregătită de Victorina Bora n-a cunoscut victoria pe teren propriu, însă vine după un succes nesperat la CSM Roman, care a adus un plus de moral. Meciul nu va fi deloc uşor, mai ales că Măgura Cisnădie va veni însoţită de galerie la Slatina. Cu toate astea, victoria este capitală, echipa slătineană fiind în continuare „lanterna roşie” a Ligii Florilor.

Măgura Cisnădie ajunge vineri la Slatina, formaţia oaspete urmând a se caza la Hotel Zytto. Ocupanta locului patru în clasamentul Ligii Naţionale va fi susţinută din tribună la jocul cu CSM Slatina de o galerie micuţă, formată din aproximativ 15 persoane.

CSM Slatina are mare nevoie să lege succesul cu CSM Roman, primul de altfel de la promovarea în Liga Naţională, cu alte trei puncte în duelul cu Măgura Cisnădie, pentru a se apropia de locurile ce duc la baraj. Cu o victorie, CSM Slatina nu părăseşte ultimul loc, însă se apropie de plutonul formaţiilor care au şanse la evitarea retrogradării.

CSM Slatina-Măgura Cisnădie se dispută sâmbătă, 20 ianuarie, cu începere de la ora 16.00. Meciul nu va fi televizat, TVR 2 urmând să transmită jocul HCM Râmnicu Vâlcea- Rapid Bucureşti, ce se va desfăşura în acelaşi timp.

Comentarii

Redacţia

2018-01-18 11:52:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...