Sport

2019-10-09, 10:54:47

Mai mulţi gimnaşti din judeţul Olt vor reprezenta România la Campionatul European de Fitness, din Italia, ce se va desfăşura în vara anului 2020

Rezultate de excepție pentru gimnaștii din judeţul Olt, care în urma participării la o competiţie internaţională de gimnastică-fitness şi dance show, organizată în Unguria, au obţinut biletele pentru campionatul European de Fitness, ce se va desfăşura în vara anului viitor, în Italia.

Elevii  Palatului Copiilor „Adrian Băran”- Slatina și Palatului Copiilor „Marius Bunescu”, Caracal, pregătiți de profesoara Viorica Sandu, au participat, la sfârșitul lunii septembrie, la Competiția Internațională de Gimnastică- Fitness și Dance Show, organizată în orașul Debretin, Ungaria. Astfel, sportivii s-au clasat pe podium, obținând medalii la diferite categorii de vârstă.

Daria Mirescu s-a clasat pe locul II, în timp ce Natașa Ghizdavu pe locul III, ambele în proba de solo, preşcolari. În proba de duo, Daria Mirescu şi Ariana Andrei au terminat competiţia pe locul II.

Sportivii claselor III-IV, Cosmina Mezdrea a obţinut locul II, Horia Dobre, locul III  şi Ana-Maria Dobre, locul III. În proba de duo, Ana-Maria Dobre şi Clara Taifas au urcat, de asemenea, pe treapta a doua a podiumului.

Astfel, gimnaștii s-au calificat pentru Campionatul European de Fitness din Italia, din vara anului 2020.

Comentarii

Redacţia

2019-10-09 10:54:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...