Social

2016-12-22, 14:12:40

Malta angajează 200 de şoferi de autobuz şi tramvai. Se cere permis categoria D

Un angajator din Malta recrutează prin reţeaua EURES 200 de şoferi de autobuz şi tramvai. Oferta este valabilă pentru tinerii peste 21 de ani şi care posedă permis de conducere categoria D.

Nu mai puţin de 200 de locuri de muncă. Atât pune la bătaie o companie din Malta care caută şoferi de autobuz şi tramvai . Maltezul plăteşte între 4,68 şi 6,01 euro pe oră, în funcţie de vechime spun reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt. Orele suplimentare sunt plătite, dacă angajatul depăşeşte 48 de ore pe săptămână.

„Oferta este valabilă persoanelor care au cunoştinţe de bază de limba engleză, care au permis de conducere categoria D şi vârsta peste 21 de ani”, a spus Elena Ţane, consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt.

În plus, angajatorul oferă şi alte beneficii precum: asigurare de sănătate, transport public gratuit pentru angajaţii familiei acestuia şi asistenţă pentru obţinerea tuturor documentelor necesare. De asemenea, compania preia candidaţii de la aeroport.

Pentru primele trei luni compania poate asigura cazare cu un cost de 13 euro pe noapte în care sunt incluse următoarele: mic dejun, curăţenie în cameră la două zile, servicii de spălătorie, o dată pe săptămână, TV şi internet, o cameră comună pentru cină cu bucătărie şi TV. Salariaţii beneficiază de concediu anual între 24 şi 28 de zile pe an în funcţie de timpul lucrat. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată cu o perioadă de probă de şase luni.

Termenul de valabilitatea al ofertei este 31 ianuarie 2017. Persoanele interesate de aceste posturi trebuie însă să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt pentru a fi înregistrate în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
 

Comentarii

Redacţia

2016-12-22 14:12:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...