Comunitate

2020-07-25, 11:54:53

Mănăstirea Cozia a fost închisă. Un călugăr a fost confirmat cu coronavirus

Mănăstirea Cozia din Călimănești a fost închisă, după ce a fost raportat un caz de coronavirus printre călugări. Decizia a fost luată de DSP Vâlcea, ca urmare a confirmării pozitive cu Covid-19 după un test de rutină.

Potrivit observatornews.ro, un călugăr a fost confirmat cu virusul SARS CoV-2 la Mănăstirea Cozia, astfel că DSP Vâlcea a decis să închidă obiectivul turistic pentru 14 zile.

În acest moment, călugărul este internat la Sibiu, iar starea sa de sănătate este una bună.

Stareţul Mânăstirii Cozia, Veniamin Luca, a declarat pentru Vocea Vâlcii că Mânăstirea a fost închisă de vineri seara, urmând ca în următoarele 14 zile călugării să stea în izolare.

„A fost la un control de rutină la Spitalul judeţean Vâlcea, i-au făcut testul şi a ieşit pozitiv. Acum este internat la Sibiu. DSP a făcut ancheta epidemiologică şi a luat măsura izolării mânăstirii pentru 14 zile”, a declarat Veniamin Luca.


Comentarii

Redacţia

2020-07-25 11:54:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...