Social

2017-10-12, 11:40:43

Marea Britanie caută măcelari, în judeţul Olt. Engleza nu este condiţie obligatorie

Persoanele care au experienţă minimum doi ani în măcelărie pot obţine un loc de muncă în străinătate. Marea Britanie caută printre olteni 50 de măcelari, tranşatori, fasonatori carne. Câştigurile salariale sunt de până la 15 lire pe oră, iar limba engleză nu este o condiţie obligatorie.

Printre cerinţe la locul de muncă se numără sacrificarea animalelor, procesarea şi împachetarea cărnii. Ese nevoie de experienţă în domeniu cel puţin doi ani. Contractul de muncă poate fi permanent, dar şi temporar, pe o perioadă de 3-6 luni pentru sezonul de vânat. Angajatorul nu impune drept condiţie obligatorie cunoaşterea limbii engleze, însă acest lucru poate reprezenta un avantaj.

Compania asigură asistenţă în găsirea primei chirii. De asemenea, oferă un avans pentru cei ce nu pot acoperi costurile călătoriei, care ulterior va fi dedus din salariu. Câştigul este de cel puţin 7,5 lire pe oră, însă poate ajunge chiar la 15 lire.

Oferta de lucru este valabilă până pe 30 ianuarie 2018. Persoanele interesate pot lua legătura cu consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. CV-urile se pot depune inclusiv în limba română.

Comentarii

Redacţia

2017-10-12 11:40:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...