Politică

2020-03-12, 20:22:37

Marian Vasile a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte PNL. „Văd altfel modul în care trebuie făcută construcţia politică în PNL Olt”

Marian Vasile, primarul comunei Studina şi prim-vicepreşedinte PNL Olt a demisionat astăzi din funcţia de conducere din cadrul partidului. Liberalul spune că este o diferenţă de opinii şi că el vede altfel politica de dreapta.

Marian Vasile spune că pleacă doar din funcţia de conducere, nu şi din partid, urmând să candideze din nou pentru fotoliul de primar al comunei Studina. 

„Azi, am luat decizia de a demisiona din funcția de prim-vicepresedinte al Partidului Național Liberal Olt. Nu a fost ușor să iau această decizie, dar mi-o asum, fără a încerca să dezvolt motivele care au stat la baza acesteia. Este doar o diferenţă de opinii şi văd altfel modul în care trebuie facută constructţa politică în PNL Olt. Asta nu înseamnă ca este obligatoriu ca eu sa fiu cel care are dreptate şi sper ca timpul să demonstreze că mă înșel. De când activez în politică şi în administraţie, am luptat şi am promovat ideile liberalismului, am crezut în comunicare, transparenţă, echipă şi sunt un om căruia îi plac competiţia şi adevărul. Le urez din suflet succes tuturor colegilor în activitatea politică și administrativă și îi asigur că în continuare voi rămâne același om”, a scris Marian Vasile într-o postare pe o reţea de socializare.
Comentarii

Redacţia

2020-03-12 20:22:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...