Comentariul Gazetei

2020-02-24, 16:35:25

Marii oameni de stat Klaus şi Ludovic

Curtea Constituțională a stabilit, luni, că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis. Mai precis, judecătorii CCR spun că preşedintele a luat la mişto, a terfelit, a călcat în picioare Constituţia atunci când l-a desemnat tot pe Ludovic Orban drept premier, după ce tot el fusese demis de Parlament.

Toate aceste mişcări ale liberalilor arată că, de fapt, n-au nicio idee despre ceea ce vor să facă. Din cauza lor, am ajuns într-o criză politică fără precedent. Au încercat să-şi capitalizeze imaginea şi să obţină mai multe mandate la anticipate, înainte de a trece la măsuri nepopulare. Numai că nu le-a ieşit socoteala nici cu anticipatele şi nici acum cu a doua desemnare de premier.

Se vede acum cât de capabili sunt oamenii politici Klaus şi Ludovic. Nici Orban nu mai poate fi premier şi nici anticipate nu sunt. Ce au obţinut în schimb? O criză politică pe fondul căreia euro frizează suma de cinci lei.

Pentru o Românie normală... 


Comentarii

Redacţia

2020-02-24 16:35:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...