Politică

2020-02-21, 15:09:55

Marius Bălaşa, desemnat candidat Pro România la Primăria Slatina. Acum patru ani, candida din partea PNL

Fost membru PDL, PNL şi ALDE, Marius Bălaşa a fost desemnat, joi seara, drept candidat al partidului Pro România la Primăria Slatina.

Bălaşa a fost desemnat în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Organizației Municipale Slatina a Partidului Pro România, desfăşurată în sala de şedinţe a CJ Olt. Cu această ocazie, el a fost ales şi preşedinte al filialei municipale.


La adunare au participat 182 de membri ai organizației municipale, dar şi deputatul Niță Mihai, președintele Filialei Olt Pro România.

La rândul său, Marius Bălaşa l-a desemnat, conform statutului, pe Mihai Cârloganu, în funcţia de secretar general al organizaţiei municipale. Deşi un tânăr, Cârloganu bifează deja al treilea partid din carieră după PNL şi ALDE.

Marius Bălaşa este director al Casei Corpului Didactic (CCD) Olt, iar în 2016 a fost candidatul PNL la Primăria Slatina, desemnat în urma unui sondaj intern controversat. El a pierdut competiţia electorală în favoarea actualului primar, social-democratul Emil Moţ.


Comentarii

Redacţia

2020-02-21 15:09:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...