Politică

2020-02-11, 12:49:32

Marius Iancu, despre PNL şi Iohannis: „În timp ce ei se joacă de-a democrația, românii plătesc factura!”

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, spune că preşedintele Iohannis şi PNL provoacă intenţionat o criză politică în România.

Parlamentarul social-democrat spune că liberalii se joacă de-a democraţia fără să le pasă ce se întâmplă cu românii.

„Președintele Iohannis și liberalii își bat joc de români, de România și de democrație. Desemnarea de către președintele Iohannis a lui Ludovic Orban pentru funcția de premier, la o zi după ce Guvernul condus de el a fost demis de Parlament, prin moțiune de cenzură, chiar cu mai multe voturi decât a fost investit, este o primă palmă dată românilor de către președintele lor, care calcă în picioare democrația. A doua palmă vine de la liberalii conduşi de Ludovic Orban care au votat, în unanimitate, ca, în Cabinetul pe care îl vor prezenta Parlamentului, să nu se schimbe niciun ministru. De votat au votat, în structurile lor interne, atât componența Guvernului Orban 2, cât și programul de guvernare, dar în Parlament nu le vor vota pentru că vor alegeri anticipate. Din păcate, în timp ce ei se joacă de-a democrația, românii plătesc factura!”, a declarat Marius Iancu.

Deputatul mai spune că România reprezintă pentru actuala putere o proprietate scoasă la vânzare.

„Iohannis și liberalii provoacă intenționat o criză politică, în România. Nu îi interesează că, din cauza ambiţiilor lor politice, va crește cursul euro, vor crește ratele românilor, chiriile, abonamentele și facturile la utilități, nu îi interesează că blochează investițiile și mediul de afaceri. Așa cred liberalii că pot obține puterea absolută în România, bătându-și joc de români. PSD a propus o soluție rezonabilă și tocmai pentru a evita acest joc nedemocratic al lui Iohannis, a ținut cont de obiecțiile lui și nu a propus un premier «pesedist». Însă nimic din ce ar fi făcut PSD nu ar fi contat pentru o gașcă de politicieni iresponsabili care nu tin cont de români, de problemele și dorințele lor, și pentru care România este numai o proprietate bună de scos la mezat!”, a conchis Iancu.

Comentarii

Redacţia

2020-02-11 12:49:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...