Politică

2020-03-12, 21:40:53

Marius Iancu: „Nu au vrut să dea României un guvern cu drepturi depline. Domnule președinte Iohannis, opriți-vă din joc! Aveți grijă de români!”

Parlamentarul de Olt, Marius Iancu, a criticat dur circul făcut de Iohannis şi ai lui, prin demisia premierului propus, Florin Cîţu, numindu-l cel mai urât spectacol poltic din istorie. Când toată lumea ar trebui să fie preocupată de lupta împotriva coronavirus, Iohannis îşi continuă jocurile.

Deputatul PSD spune că, de fapt, Iohannis este cel care nu l-am mai vrut premier, sperita că guvernul ar putea trece la vot. 

„La această oră nu ar trebui să facem politică în România, la această oră, pe toți oamenii politici ar trebui să ne preocupe adoptarea celor mai bune măsuri, prin legi, ordonanțe, pentru ca toți să trecem cu bine prin această criză provocată de coronavirus. Însă, românii au asistat astăzi, la cel mai urât spectacol politic din istorie. Au văzut adevărata față a liberalilor. În timp ce oamenii se bat în supermarketuri pe apă și pâine, iar românii din Diaspora iau cu asalt granițele după ce au fugit din Italia în carantină, liberalii nu au terminat de împărțit funcțiile și privilegiile. Nu au vrut să își numească nici al doilea guvern, nu au vrut să dea României un guvern cu drepturi depline. Cîțu nu a mai vrut să fie premier și nici Iohannis nu l-a mai vrut pe Cîțu premier. Președintele Iohannis a uitat de români și nu vede că în România este stare de urgență!”, spune Marius Iancu.

Parlamentarul social-democrat îl consideră cinic pe Iohannis şi îi cere responsabilitate măcar în al 12-lea cea. 

„Este cinic, iresponsabil, lipsit de empatie. Este un președinte care își bate joc de români într-unul dintre cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. De aceea, facem apel la responsabilitate, facem apel ca președintele Iohannis să convoace «de îndată» partidele la consultări pentru a avea cât mai repede un guvern susținut și votat de o majoritate parlamentară care să ia decizii urgente pentru sănătatea și siguranța românilor. Domnule președinte Iohannis, opriți-vă din joc, fiți responsabil și aveți grijă de români azi, mâine poate fi prea târziu!”, a conchis Marius Iancu. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-12 21:40:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...