Politică

2019-05-16, 11:53:10

Marius Iancu: „Oamenii din Scornicești merită mai mult!”

Deputatul PSD Marius Iancu, alături de conducerea campaniei social-democraţilor în judeţul Olt, a avut o serie de întâlniri cu membrii partidului din mai multe localităţi din nordul judeţului.

Marius Iancu, preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, preşedintele executiv, Marius Oprescu au ajuns, prima dată, la Scorniceşti.

„Organizația PSD Scornicești este pregătită pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Avem discutii cu cetățenii, prezentăm măsurile adoptate de PSD și aflăm problemele comunității care nu au fost rezolvate de nicio administrație locală, în ultimii ani. Oamenii din Scornicești merită mai mult!”, a transmis Iancu.

Liderii PSD Olt au mers şi la Coloneşti, Optaşi, Sârbii Măgura şi Movileni.

„Echipele de campanie din localitățile Coloneşti, Optasi, Sârbii Măgura şi Movileni sunt pregătite pentru a le prezenta cetățenilor din aceste comune măsurile bune pe care le-am adoptat în Guvern și Parlament. În fiecare localitate există investiții în derulare în infrastructura rutieră, școlară sau socială, iar autoritățile locale sunt mulțumite de fondurile primite. Pentru că România merită mai mult, trebuie să continuăm ce am început”, a mai spus Marius Iancu.

Comentarii

Redacţia

2019-05-16 11:53:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...