Politică

2020-06-04, 14:33:48

Marius Iancu (PSD): „Am votat pentru dublarea alocațiilor copiilor”

Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, s-a numărat printre parlamentarii care au votat pentru dublarea alocaţiilor copiilor.

Social-democratul arată că, de fapt, votul a fost împotriva dorinţei Guvernului de a amâna această majorare, până la 1 august.

„Am votat pentru dublarea alocațiilor copiilor, adică împotriva unei alte ordonanțe abuzive a Guvernului PNL care amâna până la 1 august creșterea alocațiilor. Pe lângă faptul că trebuie să ne protejăm copiii și să ajutăm părinții, în această perioadă dificilă, o asemenea măsură este benefică și pentru «Repornirea economiei» românești pentru că acești bani vor merge către consum, achiziționarea de alimente, haine, jucării, cărți și rechizite și alte servicii necesare creșterii și dezvoltării copiilor. Și implicit, banii alocați se vor întoarce la stat prin taxe și impozite”, a afirmat Marius Iancu.

Parlamentarul mai susţine că există fonduri pentru suportatea acestei dublări a alocaţiilor.

„Este o viziune  economică sănătoasă, pentru că PSD a demonstrat în ultimii ani, că poate reporni România. Și începem acum, de la copii, de la cei de care trebuie să avem grijă. Bani există. Trebuie numai să îi folosim pentru români, nu pentru interesele unor găști și grupuri care nu țin cu țara și nu vor să investească în viitorul ei!”, a mai spus Iancu.

Comentarii

Redacţia

2020-06-04 14:33:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...