Politică

2021-01-23, 09:13:50

Marius Iancu (PSD Olt), despre declaraţiile Vioricăi Dăncilă: „O ofensă adusă mie și colegilor mei. Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre!”

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, preşedinte executiv al filialei din Slatina a formaţiunii politice, a răspuns acuzaţiilor aduse de fostul preşedinte al social-democraţilor, Viorica Dăncilă, într-un interviu recent, care s-ar regăsi şi în cartea pe care aceasta urmează să o publice.


Marius Iancu arată că niciun social-democrat din Olt nu poate fi acuzat de trădare, atât timp cât filiala judeţeană a obţinut cel mai bun scor pentru partid atât în primul, cât şi în al doilea tur al prezidenţialelor.

„Declarațiile fostului premier al României și președinte PSD, Viorica Dăncila sunt o ofensă adusă mie și colegilor mei de la PSD Olt. Amintirile sale din acea perioadă diferă mult de ale noastre, ale celor care am luptat pentru ca ea să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale. Iar la acea vreme, președinte al PSD Olt era chiar Paul Stanescu, actualul secretar general al PSD, omul pe care Viorica Dăncila îl acuză de trădare. Se pot numi trădare rezultatele PSD Olt la cele două tururi ale alegerilor prezidentiale, de apromaxtiv 43%, respectiv 53%, organizația noastră situându-se în primele trei locuri, în clasamentul național? Se poate numi trădare munca tuturor colegilor și militanților noștri, a primarilor și consilierilor locali care au luat la pas localitățile Oltului și au mers din ușă în ușă și din poartă în poartă pentru a-i convinge pe cetățeni că Viorica Dăncila merită votul lor, că ceea ce văd la televizor și pe rețelele de socializare sunt simple manipulări și atacuri?”, a transmis Marius Iancu.

Totodată, deputatul oltean afirmă că aşa-numitele dezvăluiri ale Vioricăi Dăncilă se înscriu în categoria „can-can”.

„Adevărul este că Viorica Dăncila a pierdut alegerile prezidențiale, dar nu din cauza lui Paul Stănescu și a PSD Olt. Cred că dacă ar fi făcut o analiză serioasă și obiectivă, în tot acest timp, ar fi găsit adevăratul vinovat și ar fi putut să își scrie memoriile frumos, ca un fost lider demn care a condus, la un moment dat, România. Frustrările și răzbunarile personale pe care le prezintă ca adevăruri se înscriu în categoria "can-can" politic. Dar din păcate, având în vedere situația dificilă prin care trece România condusă de un Guvern PNL-USR, ultimul lucru de care au românii nevoie sunt "bârfele" și show-ul monden ale Vioricăi!”, a conchis Iancu.


foto: deputatul Marius Iancu, în campanie pentru Viorica Dăncilă

Comentarii

Redacţia

2021-01-23 09:13:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...