Politică

2018-01-12, 15:07:46

Marius Iancu (PSD): „Toţi cei implicaţi în acest scandal să explice comportamentul şi declaraţiile publice nepotrivite ale premierului Tudose”

Deputatul de Olt Marius Iancu, preşedinte executiv al PSD Slatina, a făcut un apel la responsabilitate, solicitând demisia celor care au ascuns problemele poliţistului pedofil şi explicaţii privind „comportamentul şi declaraţiile publice nepotrivite ale premierului Tudose”.

Parlamentarul oltean a ţinut să precizeze că Tudose a ajuns în fruntea Guvernului prin votul parlamentarilor. Marius Iancu mai spune că populaţia şi cei din administraţia publică locală aşteaptă deblocarea investiţiilor prin PNDL şi prin fonduri europene şi astfel de scandaluri precum cel generat de premier nu sunt oportune.

„Poliţia Română înseamnă siguranţă şi trebuie să ofere încredere cetăţenilor. Este dorinţa agenţilor din stradă şi a oamenilor care se uită miraţi la un scandal imens a cărui rezolvare este foarte simplă. Toţi cei vinovaţi pentru că au ascuns problemele penale şi comportamentale ale poliţistului pedofil trebuie demişi imediat. Iar din respect pentru victime şi familiile acestora care au avut de suferit, oamenii politici trebuie să tacă şi să acţioneze. În calitate de parlamentar al judeţului Olt, îi întreb pe toţi cei implicaţi în acest scandal, cum le pot explica cetăţenilor şi primarilor olteni care aşteaptă începerea investiţiilor prin PNDL şi deblocarea investiţiilor cu fonduri europene, comportamentul şi declaraţiile publice nepotrivite ale premierului Mihai Tudose care prin votul nostru, al parlamentarilor aleşi de români, a ajuns în fruntea Guvernului? Cum pot explica scandalurile din partidul pe care îl reprezint, partid care a câştigat încrederea românilor?”, a mai declarat Marius Iancu.

Deputatul a făcut apel la responsabilitate şi îndemnând la deblocarea situaţiei prin dialog.

„În numele acestei încrederi mari pe care oamenii o au în noi, trebuie să ne aşezăm la masa dialogului, să continuăm implementarea programului care ne-a adus la guvernare şi să închidem uşa tuturor celor care manipulează si care nu vor doar destabilizarea PSD, a Guvernului şi implicit a României. Trebuie să fim responsabili şi să nu ne batem joc de votul şi încrederea românilor!”, a mai spus Iancu.

Comentarii

Redacţia

2018-01-12 15:07:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...