Politică

2020-01-16, 13:40:41

Marius Oprescu, ales președinte al PSD Olt

Președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, a fost ales, joi, in funcția de președinte al PSD Olt.

La Conferința de alegeri desfășurată la Slatina au fost prezenți președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, și secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, care nu a mai candidat pentru un nou mandat la șefia filialei Olt.

Invitat special al Conferinței a fost fostul premier Sorin Grindeanu, președinte ANCOM.

La începutul conferinței, Paul Stănescu a anunțat că nu mai candidează.

„Dragi colegi, nu mai candidez, dar a fost o mare onoare să fiu președintele vostru. Am încercat să vă respect cu toată puterea, iar la finalul mandatului, am simțit același respect. Am fost președinte de Consiliu județean două mandate și le mulțumesc cetățenilor județului. Acum e o altă onoare să mă regăsesc în Parlament. N-am cuvinte sa le mulțumesc cetățenilor din județul Olt”, a declarat Paul Stănescu.

Noua echipă a PSD Olt este formată din Marius Oprescu - președinte, Emil Moț - președinte executiv, Virgil Delureanu - secretar general.

Marius Oprescu a vorbit despre obiectivele sale în noua funcție.

Sunt momente cu încărcătură emoțională aparte. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Este un context politic tensionat atât intern, cât și internațional, nu e de ajuns că PNL este la guvernare, dar a revenit și gripa aviară in țară. A fost o perioadă grea pentru PSD, din cauza unor mesaje de ură ale adversarilor noștri dar și din cauza unor greșeli pe care trebuie să nu le mai repetăm”, a spus Oprescu.

El a avut un mesaj și pentru guvern și PNL.

Scopul lor este distrugerea PSD, nu-i interesează guvernarea. Forța și energia pe care mi le dați îmi dau curajul să începem lupta pentru democrație și pentru a reda România românilor, inclusiv pesediștilor. Da, domnule Iohannis, și pesediștii sunt români. Împreună cu întreaga echipă am curajul sa merg la luptă pentru obținerea acestor deziderate”, a mai spus Oprescu.

Primarul Slatinei, Emil Moț, noul președinte executiv al PSD Olt, i-a mulțumit senatorului Stănescu pentru ceea ce a făcut în fruntea organizației județene.

Acum 11 ani, domnul președinte Paul Stănescu a luat în brațe doi «copii», pe mine și pe Marius Oprescu, și ne-a adus în familie PSD. De atunci, am format cea mai buna echipă la Slatina, iar acum am primit cu onoare această datorie la conducerea organizației județene”, a afirmat Moț.


Comentarii

Redacţia

2020-01-16 13:40:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...