Politică

2020-10-28, 10:21:52

Marius Oprescu: „Balşul trebuie să iasă din izolarea în care a fost în toţi aceşti ani”

Prezent la depunerea jurământului de către noul primar al Balşului, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre schimbarea de care avea atât de multă nevoie oraşul oltean.

Marius Oprescu a afirmat că administraţia locală din Balş va fi în slujba cetăţenilor, de acum înainte.

„Nu este o victorie a noastră, este o victorie a bălşenilor. Vor avea o administraţie publică eficientă şi doar în slujba lor, a cetăţenilor din oraşul Balş. Cred că era nevoie de această schimbare. Cred că Balşul trebuie să iasă din izolarea în care a fost în toţi aceşti ani, din cauza incompetenţei şi doar a intereselor personale. Eu sunt alături de Cătălin Rotea şi voi susţine Balşul ca şi preşedinte de Consiliu Judeţean, în toate proiectele pe care şi le propune”, a afirmat Oprescu.

Preşedintele CJ a vorbit şi despre faptul că, după alegerea lui Cătălin Rotea în funcţia de primar al oraşului Balş, se vede nevoit să găsească o soluţie pentru administrarea Spitalului Slatina.

„Sunt convins că schimbarea se va întâmpla rapid, aşa cum îl cunosc eu pe Cătălin Rotea, aşa cum a demonstrat-o în ultimii trei ani, ca manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. A fost poate unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut Spitalul Slatina”, a mai declarat Marius Oprescu.Comentarii

Redacţia

2020-10-28 10:21:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...