Eveniment

2021-09-14, 15:13:04

Marius Oprescu: Consiliul Judeţean Olt nu a primit bani, la această rectificare bugetară

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că forul judeţean nu a primit bani, în urma rectificării bugetare făcute de Guvernul României.

Oprescu a explicat că în judeţul Olt urmează să ajungă 6,6 milioane lei, bani ce vor fi repartizaţi în urma aplicării unei formule a Finanţelor.

„UAT-urile din judeţul Olt, la rectificarea bugetară, au primit 6,6 milioane lei, sume care urmează să fie repartizate, printr-o formulă de la Finanţe, prin ordin de la ministru. Nu ştiu exact cum vor arăta sumele, n-a apărut încă acel ordin de ministru. Consiliul Judeţean Olt nu a primit bani la această rectificare bugetară, în afară de acei bani pentru drumurile judeţene şi 800.000 lei pentru căminele de bătrâni”, a declarat Marius Oprescu.

Preşedintele CJ Olt arată că Guvernul nu a ţinut cont, la rectificarea bugetară, de semnalele din teritoriu.

„Aceasta a fost viziunea Guvernului pentru toată ţara, în ceea ce priveşte UAT-urile. Nu doar judeţul Olt a fost nedreptăţit. Din păcate, nu au fost atenţi la semnalelele trase de toată România. Situaţia de la nivelul judeţului Olt – comune, oraşe, municipii, Consiliu Judeţean, este aceeaşi în toată ţara. Şi UAT-urile conduse de primari PNL au aceleaşi probleme. Noi ne întâlnim periodic şi avem discuţii în cadrul structurilor asociative – eu sunt secretar general al UNCJR, aşa cum ştiţi – şi am făcut şi o adresă scrisă către Guvernul României. Din păcate, semnalele pe care le-am tras nu au fost auzite şi asta a fost viziunea lor privind rectificarea bugetară”, a conchis Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2021-09-14 15:13:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...