Politică

2020-09-17, 12:47:18

Marius Oprescu: „Cu optimism privesc către un nou mandat, pentru că sunt convins că PSD va câştiga aceste alegeri, la Olt”

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, după ultima şedinţă a acestui mandat că priveşte cu optimism către următorii patru ani pentru a realiza lucrurile pe care nu le-a reuşit, din 2016 până acum.

Preşedintele CJ a declarat că cei patru ani se încheie atât cu realizări, cât şi cu neîmpliniri.

„A fost ultima şedinţă din acest mandat de patru ani. Bineînţeles că avem emoţia unui mandat cu multe realizări, dar şi cu neîmpliniri. Cu optimism privesc către un nou mandat, pentru că sunt convins că Partidul Social Democrat va câştiga aceste alegeri, la Olt”, a declarat Oprescu.

Acesta a adăugat că încă mai sunt proiecte de infrastructură, care trebuie realizate.

„Mare parte a realizărilor şi a lucrurile de care sunt mulţumit sunt investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. O nemulţumire este că infrastructura din judeţul Olt este una foarte mare, peste o mie de kilometri de drum judeţean, şi neavând foarte multe măsuri deschise pe fonduri europene, aceste drumuri nu arată într-o stare grozavă, aşa cum ar trebui să fie. Din păcate pentru noi, banii pe structura rutieră, la nivel de fonduri europene, sunt foarte puţini. Atunci, nu reuşim să reabilităm atât de mult cât ne-am dori”, a mai declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-09-17 12:47:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...