Politică

2019-06-29, 13:09:14

Marius Oprescu, despre candidaţii la Congresul PSD: „Cred că o echipă trebuia făcută din oameni care au câștigat, din învingători”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că delegaţii olteni au libertate să voteze cu cine vor, la Congresul de sâmbătă, adăugând că „e greu să găsești în lista de candidați oameni de valoare”.

Liderul oltean spune că nu este posibil ca cei care au pierdut alegerile să le dea lecţii celor care le-au câştigat.

„Delegații Oltului au libertatea astăzi, în funcție de ce urmăresc în sală, să își aleagă candidatul și să îl voteze. Personal îmi mențin părerea pe care mi-am spus-o și zilele trecute: e greu să găsești în lista de candidați oameni de valoare atâta timp cât majoritatea provin din organizații care au pierdut alegerile. Nu cred că au ce să mă învețe astfel de oameni care au pierdut alegerile, nu au ce să ne învețe pe noi, cei care de-a lungul timpului am câștigat alegerile. Cred că o echipă trebuia făcută din oameni care au câștigat, din învingători care au știut de fiecare dată, indiferent de momentele grele sau bune să câștige alegerile în organizațiile lor. Atâta timp cât am lăsat libertatea de a alege fiecare pe cine dorește, nu aș vrea să influențez. Părerea mea au auzit-o, a fost publică, preluată de presă. Deci fiecare va decide în consecință”, a declarat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-29 13:09:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...