Politică

2021-04-20, 09:23:31

Marius Oprescu, despre Guvernul Cîţu: Este un guvern slab, plin de incompetenţi şi de oameni orgolioşi. Nu-i dau doi ani de guvernare

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că actuala coaliţie de guvernare nu va avea viaţă lungă, având în vedere că deja au început scandalurile între cele trei partide care o formează.

Oprescu a făcut, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, o radiografie a Guvernului Cîţu, iar concluziile nu sunt pozitive.

„Este un Guvern slab, plin de incompetenți și de oameni orgolioși, care nu vorbesc unii cu alții. Cred că primul lucru sesizat de toată lumea este că ei nu comunică între ei. Voiculescu spune că, de când au intrat în Guvern, el n-a comunicat niciodată cu premierul României. De asemenea, am văzut că ministrul Transporturilor, Drulă, îl critică pe premier că este un zombie politic. Toate aceste lucruri ne arată că ei nu pot să treacă peste orgoliile lor politice şi peste bătălia dintre partidele lor, care au ajuns acolo dintr-un anumit interes. Să nu uităm, ei, toţi, au pierdut alegerile. S-a făcut o coaliţie a celor care au pierdut alegerile, împotriva celor care au câştigat”, a declarat Marius Oprescu.

Guvernul nu rezistă până în 2024, mai opinează preşedintele PSD Olt.

„CDR, cu toate certurile, a rezistat patru ani, au condus constant într-o anumită direcţie proastă – s-a dovedit că a fost una dintre cele mai proaste guvernări. Acestei coaliţii nu-i dau doi ani de guvernare împreună”, a conchis Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2021-04-20 09:23:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...