Politică

2020-03-13, 13:02:54

Marius Oprescu, despre jocurile politice ale liberalilor: „PNL, numele tău este iresponsabilitate! Este o trădare a cetățenilor români”

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, critică dur acţiunile politice ale preşedintelui Klaus Iohannis şi ale PNL, arătând că, în plină pandemie mondială, România are nevoie, mai mult ca oricând, de stabilitate.

Marius Oprescu arată că națiunea română trăiește un moment rușinos de iresponsabilitate, de incompetență crasă și de lașitate politică de neconceput, din partea unui partid care a eșuat lamentabil în fața unui popor vulnerabil care trăiește, acum, o provocare medicală extremă.

„PNL, numele tău este iresponsabilitate! Joaca de-a politica, în care îți faci calcule electorale și strategii pentru anticipate, în contextul în care România este la un pas de instituire a stării de urgență în lupta cu coronavirus, reprezintă o formă înaltă de trădare a interesului public. Este o trădare a cetățenilor români care au nevoie de stabilitate, responsabilitate și unitate. Care au nevoie de un guvern cu puteri depline! Au nevoie de un premier!”, spune Marius Oprescu.

Preşedintele social-democraţilor din Olt mai afirmă că asumarea Guvernului Cîţu este o „mascaradă”, acesta depunându-şi mandatul după audierile în Parlament, cu doar câteva minute înainte d evotul pentru învestitură.

„Mascarada asumării unui guvern Cîţu, cu audieri în Parlamentul României a tuturor miniștrilor pe care și-i dorea în echipa sa, a ținut țara în loc. Este inadmisibil ca după această defilare grotescă, în pre-ora validării sale, să dea bir cu fugiții. Este bătaie de joc și o formă gravă de ignoranță a stării de alertă și asta în contextul în care a ciuntit bugetul Sănătății, favorizând ingineriile financiare ale clienților politici. Este duplicitate, chiar minciună, în contextul în care se promiteau «lucruri minunate» pe care o să le facă”, a mai declarat Oprescu.

Marius Oprescu subliniază sinistrul jocului politic încercat de liberali, în contextul pandamiei mondiale de coronavirus.

„Rezultă, iată, singurul scop al guvernării PNL, al lui Ioannis, Cîţu, Orban și alții, la fel de slabi ca ei: anticipate, nu sănătate, jocuri electorale, nu stabilitate! Este sinistru să-ți predai mandatul în fața efectelor economice și sociale pe care le traversăm. Lașitate, incompetență, iresponsabilitate, eșuare, clientelism, ignoranță, criză, egal PNL”, a conchis preşedintele PSD Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-03-13 13:02:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...