Special

2018-01-20, 14:53:27

Marius Oprescu: „Marcarea a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei, o zi emoţionantă şi încărcată de istorie”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a felicitat autorităţile locale pentru organizarea manifestărilor de marcare a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.

Oprescu a afirmat că ziua de 20 ianuarie este una emoţionantă şi încărcată de istorie.

„Este foarte emoţionantă participarea la un eveniment care marchează 650 de ani de istorie a Slatinei. Pentru prima oară am reuşit să aducem documentul originar de atestare a Slatinei, şi îl felicit pe domnul primar Emil Moţ. Este important, slătinenii pot să vadă acest document. Cred că pentru un astfel de eveniment se impune o astfel de sărbătoare şi astăzi chiar este o zi emoţionantă şi încărcată de istorie”, a declarat preşedintele CJ Olt.

El şi-a exprimat speranţa că Slatina îşi va continua drumul spre dezvoltare economică.

„Slatina, peste zece ani, o văd cu un progres economic important, cu mai mulţi investitori, cu efervescenţă culturală şi o văd ca pe un oraş în care să-ţi fie drag să trăieşti”, a conchis Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2018-01-20 14:53:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...