Politică

2020-10-22, 14:47:50

Marius Oprescu: „PSD Olt trimite la Bucureşti o echipă de profesionişti”

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, joi, cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare, că pe listele propuse se regăsesc profesionişti cu experienţă, care pot duce la îndeplinire obiectivele asumate de social-democraţii olteni.

Marius Oprescu şi-a exprimat că, în următorii patru ani, programul de guvernare locală va fi dus la îndeplinire şi cu ajutorul noilor parlamentari.

„Eu cred că PSD Olt, aşa cum am încercat de fiecare dată, trimite la Bucureşti o echipă de profesionişti, oameni care să fie aproape de actul legislativ, dar în acelaşi timp să fie conectaţi foarte bine în teritoriu. Legile pe care le faci, programul şi proiectele pe care le aprobi prin lege, în Parlament, trebuie să fie bine racordate la cetăţeni şi la nevoile lor. Cum noi avem un program de guvernare locală pe care ni l-am asumat cu toţii, împreună cu primarii localităţilor, cu consilierii judeţeni, cu consilierii locali, asumat în faţa populaţiei, încercăm să trimitem o echipă de profesionişti, de oameni care să stiţie ce au de făcut. Vrem ca în 2024 să nu venim în faţa cetăţenilor fără lucruri realizate”, a afirmat Oprescu.

Liderul PSD Olt a explicat criteriile care au stat la baza desemnării noilor candidaţi ai filialei pentru alegerile parlamentare.

„Listele noastre atât de la Senat, cât şi de la Camera Deputaţilor, arată că de fiecare dată am încercat să îmbinăm experienţa deja acumulată din mandatele anterioare atât în administraţia publică locală sau în alte domenii, dar şi ca activitate parlamentară, cu oameni noi. Am schimbat o parte dintre oamenii care n-au mai corespuns sau care nu şi-au mai dorit să fie alături de noi, pe liste. În acelaşi timp, am venit şi cu oameni tineri, oameni apreciaţi în comunităţile din judeţul Olt, pe care încercăm să-i promovăm, oameni care să reuşească în acelaşi timp să fie conectaţi la comunităţile lor şi să ducă în Parlament ideile şi propunerile cetăţenilor din judeţul Olt”, a conchis Marius Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2020-10-22 14:47:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...