Politică

2020-12-29, 13:53:43

Marius Oprescu: „Sperăm ca, anul viitor, să trecem de această perioadă grea de pandemie şi să ne revenim şi din punct de vedere economic”

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat, marţi, la ultima şedinţă a forului judeţean din acest an că este nevoie ca România să-şi revină din punct de vedere economic, după depăşirea pandemiei.

Oprescu şi-a exprimat speranţa că anul 2021 va fi unul mai bun.

„A fost o ultimă şedinţă, extraordinară, pe care am fost nevoiţi să o ţinem deoarece treceau cele 15 zile pentru validarea unui nou consilier judeţean. Pe lângă acest proiect, am mai avut încă două puncte: constituirea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică şi, de asemenea, o rectificare proprie a Consiliului Judeţean. A fost un an greu încercat pentru toată lumea. Sperăm ca, anul viitor, să trecem de această perioadă grea de pandemie şi, bineînţeles, să ne revenim şi din punct de vedere economic, iar românii să trăiască mai bine”, a afirmat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-12-29 13:53:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...