Politică

2020-01-13, 11:34:48

Marius Oprescu va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Olt. Cine va fi noul preşedinte executiv, după alegerile de joi

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat că va candida pentru funcţia de şef al filialei judeţene, la Conferinţa de alegeri care se desfăşoară joi.

Marius Oprescu a declarat că are susţinerea actualului preşedinte, senatorul Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, dar şi a membrilor din partid şi majorităţii primarilor. El a adăugat că va face echipă la conducerea filialei cu primarul Slatinei, Emil Moţ - preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu - secretar general.

„Domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu va mai candida, la această conferinţă, şi că mă susţine. Având în vedere că am susţinerea colegilor din partid şi a majorităţii primarilor, am hotărât să candidez la Conferinţa judeţeană, în echipă cu Emil Moţ, pentru funcţia de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, pentru funcţia de secretar general”, a afirmat Marius Oprescu.

Conferinţă de alegeri extraordinară a PSD Olt se desfăşoară în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, joi, 16 ianuarie, la ora 13.00.


Comentarii

Redacţia

2020-01-13 11:34:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...