Agricultură

2018-05-14, 13:58:12

Marţi, ultima zi de depunere a Cererii Unice de Plată

Campania de depunere a Cererii Unice de Plată se apropie de final. Marţi, 15 mai, este ultima zi în care fermierii îşi mai pot depune documentele la APIA Olt.

Potrivit reprezentanţilor APIA Olt, în proporţie de 95% fermierii olteni şi-au depus deja cererile.

„Nu avem program prelungit, dar nu va închide nimeni până nu pleacă ultimul om. Fermierii mari sunt acum (luni - n. red.) foarte mulţi şi mâine vor mai fi”, a precizat directorul adjunct al APIA Olt, George Dumitrescu.

Campania de anul acesta a început la 1 martie şi se termină mâine, pe 15 mai, fără posibilitatea de depunere a cererii după această dată.

Micii fermieri olteni au primit invitaţii pentru a se prezenta în cele şase centre locale din Slatina Balş, Scorniceşti, Drăgăneşti, Caracal şi Corabia, iar marii fermieri, care au suprafeţe mai mari de 50 de hectare, şi-au putut depune documentele la Centrul Judeţean Slatina.

Fermierii au depus la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceştia deţin suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.
 

Comentarii

Redacţia

2018-05-14 13:58:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...