Cultură

2017-04-19, 15:43:10

Masă rotundă, de Ziua Internaţională a Cărţii, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina

O masă rotundă la care sunt invitaţi scriitori, jurnalişti sau oameni de cultură este organizată, joi de la ora 17.00, la Atelierul Intercultural „Victoria” din Slatina, pentru a dezbate subiecte de actualitate din aceste domenii.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, în colaborare cu Liga Scriitorilor din România, filiala Olt, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România şi Uniunea Artiştilor Plastici, cu prilejul Zilei Internaţionale a Cărţii şi a Dreptului de Autor.

Potrivit organizatorilor, printre temele dezbaterii se vor număr şi Ziua Bărbatului (20 aprilie), Ziua Pământului (22 aprilie) şi Ziua Proprietăţii Intelectuale (26 aprilie), aceste evenimente fiind atât de aproape de Ziua Internaţională a Cărţii.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 15:43:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro