Eveniment

2020-03-25, 15:47:31

Măşti de protecţie vândute la un preţ de zece ori mai mare. Doi slătineni, prinşi în flagrant

Pandemia de coronavirus a devenit moment prielnic de câştiguri pentru unii dintre noi. Astăzi, doi slătineni au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vând măşti de protecţie la un preţ „de criză”.

Cei doi slătineni voiau să vândă 110 măşti de protecţie 3M, pentru care nu aveau documente de provenienţă, pentru suma de 5.700 de lei, adica peste 50 de lei masca, în condiţiile în care preţul uneia în magazin este de 5 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, i-au prins pe cei doi în flagrant.

„Cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei, pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-03-25 15:47:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...