Administraţie

2020-03-24, 11:04:50

Măsuri coronavirus. Primăria Slatina închide toate parcurile şi locurile de joacă din oraş

Pentru a limita răspândirea coronavirusului, Primăria Slatina a luat o nouă serie de măsuri prin care vine în sprijinul slătinenilor. Astfel, toate parcurile şi locurile de joacă din oraş vor fi închise.

De mai bine de două săptămâni, Primăria Slatina a dezinfectat zilnic parcurile şi locurile de joacă, astfel încât posibilitatea infectării cu COVID-19 în aceste zone să fie limitată. 

De astăzi, reprezentanţii municipalităţii au luat o nouă hotărâre, radicală de această dată. Toate aceste spaţii vor fi închise pe toată durata stării de urgenţă. 

O altă măsură se referă la suspendarea temporară a activităților de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în centre comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie. Astfel, Magazinul Oltul, Bazarul Textila, depozitul en-gross de la Cimitirul Eroilor vor fi închise. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 11:04:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...